Korter - Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Marati , 4

Küsi rohkem infot

Reti Rand-Sedin
Reti Rand-Sedin




    349 000€ / 109.6 m2
    Tuba
    Tubasid: 2
    Magamistuba
    Magamistubasid: 1
    Vann
    Vannitube: 2
    WC
    Tualette: 2

    Müüa eksklusiivne ja avar loft-tüüpi korter Põhja-Tallinnas!

    See tõeliselt eriline kodu on maja ainukese rõduga ning läbi kahe korruse planeeringuga. Esimesel tasapinnal on köök-söögituba, avar kamina ja 5.5m laega elutuba, rõdu (5,5m2) ning saunaga vannituba. Teisel tasapinnal on magamistuba ning suur vannituba, kus on nii duśś kui ka vann.

    Magamistoas on mahukas sisseehitatud garderoobikapp. Köögis on kvaliteetne köögimööbel integreeritud tehnikaga firmalt Siemens: külmik, pliit, ahi, mikrolaineahi, kohvimasin, nõudepesumasin.

    Korteri siseviimistluses on kasutatud väga kvaliteetseid materjale ning kõik väga heas seisukorras. Põrandatel on naturaalne tamme laudparkett, esiku põrandal ja vannitoas on kasutatud naturaalseid marmorplaate. Kõik erimõõdulised aknad on puitraamidel.

    Müügihinnas on keldris asuv panipaik (3.2m2) ning koridoris, korteriga samal korrusel asuv panipaik.

    Samuti on müügihinnas üks parkimiskoht maja taga kinnises hoovis (kasutuskorra alusel).

    Marati 4 maja on arhitektuurimälestis ning ehitati 1912-1916, kuid on aastal 2006 täielikult renoveeritud ning kaasajastatud. Samuti on korrastatud maja suur krunt, kus on individuaalsed parkimiskohad kinnises automaatväravaga suletud hoovis. Maja on väga turvaline, kasutusel on üldine maja alarmsüsteem ning individuaalsete kiipidega avatavad uksed. Trepikoda on avar ja siin on ka jalgrataste hoidmiseks oma koht.
    Majas on väga aktiivne ja ühtehoidev korteriühistu.

    Marati 4 maja asub kiiresti areneva Põhjala tehase kõrval, siit leiab pagariäri Karjase sai, Michelini guide restorani Barbarea, veinibaarid, Kokomo kohvi, erinevad stuudiod, galeriid, tööruumid ning palju võimalusi vaba aja veetmiseks. Siin korraldatakse kultuuriüritusi ja toimuvad näitused ja festivalid.

    Mõne minuti kaugusele jääb Kopli park, kus on välisjõusaal, mänguväljakud, korvpalliväljak ning koerte jalutusplats. Kopli laht asub lühikese jalutuskäigu kaugusel ja rannamõnusid on võimalik nautida Kopli liinide uuel rannapromenaadil või Stroomi rannas.

    Läheduses on Marati trammi- ja bussipeatus ning Sirbi kauplus. Auto või trammiga jõuab kesklinna vaid 15-20 minutiga.

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Renoveeritud
    • Omandivorm: Korteriomand
    • Ehitusaasta: 1917
    • Korter asub 2 korrusel 4 korruselises hoones

    Lisainfo

    • Avatud köök
    • Kinnine hoov
    • Korter läbi mitme korruse
    • Kõrged laed
    • Aiaga ümbritsetud

    Parkimine

    Parkimine hoovis
    1 -le autole

    Asukoht kaardil