Korter - Tallinn, Kesklinna linnaosa, Roseni, 12

Küsi rohkem infot

Reti Rand-Sedin
Reti Rand-Sedin




    362 000€ / 86.5 m2
    Tuba
    Tubasid: 3
    Magamistuba
    Magamistubasid: 2
    Vann
    Vannitube: 1
    WC
    Tualette: 1

    PARIM PAKKUMINE ROTERMANNI KVARTALIS!
    Super asukoht, imelised vaated linnale, panipaik hinnas!

    Avar ja stiilne 3-toaline korter Rotermanni kvartalis pakub suurepärast linnakodu perele, kes hindab unikaalset arhitektuuri ja päikesevalgust. Korteri nurgapealne asukoht tagab privaatse ja rahuliku elukeskkonna otse Tallinna südames. Elutoa maast laeni akendest avanevad muljetavaldavad vaated linnamelule ja Tallinna vanalinnale, lisades kodule erilise võlu.

    Korteri üldpind on 86,5 m² ning see koosneb esikust, avarast elutoast koos köögiga, kahest magamistoast, eraldi WC-st ja vannitoast. Esikus asub sisseehitatud garderoobikapp ning magamistubades on eritellimusel valmistatud mööbel, mis sobitub ruumidesse ideaalselt. Vannituba on luksuslikult sisustatud, olemas on vanniga aurusaun, mis loob võimaluse tõeliseks lõõgastuseks.

    Köök on põhjalikult läbimõeldud ja siin on kõik eluks vajalik, seal hulgas integreeritud Miele tehnika - praeahi, pliit, nõudepesumasin ja külmkapp sügavkülmikuga. Vannitoas on Miele pesumasin koos kuivatiga. Köögi ja vannitoa töötasapinnad on valmistatud naturaalsest kivist, mis lisab kodule luksuslikkust ja vastupidavust. Korteri pehme mööbel on firmalt Mang, pakkudes kõrgema klassi mugavust ja stiili.

    Korter müüakse koos sisustusega, seega on see valmis koheseks sissekolimiseks. Korteri siseseinad on värvitud ja põrandaid katab parkett, mis lisab ruumidele soojust ja naturaalset elegantsi. Esiku põrand ning vannitoa ja WC seinad ja põrand on plaaditud, tagades vastupidavuse ja kestva kvaliteedi.

    Korteris on tsentraalne linna keskküte (radiaatorid). Hea sisekliima tagab sundventilatsioon ja aknad, mis on avatavad kõigis tubades.

    Korteri hind sisaldab panipaika maja all garaažis.
    Soovi korral on võimalik juurde osta parkimiskoht (13,8 m²) maja all garaažis hinnaga 30 000 eurot. Panipaik ja parkimiskoht asuvad lähestikku samal korrusel, muutes igapäevase kasutamise eriti mugavaks.

    Majas tegutseb aktiivne korteriühistu ning kasutusel on mugav fonoluku süsteem. Turvalisuse tagamiseks on kvartalis ja majas sees igal pool videovalve.

    Rotermanni kvartal on Tallinna südames asuv populaarne piirkond, kus on ühendatud 19. sajandist pärit vanad tööstushooned ja tänapäeva moodne arhitektuur. Piirkonnas asuvad hubased kohvikud, kvaliteetsed restoranid, kaubandus- ja meelelahutusasutused, mis pakuvad elamiseks suurepärast keskkonda.

    Läheduses on Tallinna Kaubamaja, Viru Keskus, Estonia teater, vanalinn, Coca-Cola Plaza kino, koolid ja lasteaiad. Tervisespordi harrastajatele on ümber nurga spordiklubi Golden Club ja Reidi tee promenaad.

    Kui ülaltoodu Sind kõnetas, siis võta julgesti ühendust!

    Hoone

    • Hoone materjal: Monoliitmaja
    • Seisund: Valmis
    • Omandivorm: Korteriomand
    • Ehitusaasta: 2007
    • Korter asub 5 korrusel 7 korruselises hoones

    Lisainfo

    • Lift
    • Avatud köök

    Parkimine

    Garaažis
    1 -le autole

    Asukoht kaardil