Korter - Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Kalma, 5

Küsi rohkem infot

Reti Rand-Sedin
Reti Rand-Sedin




    129 000€ / 28.5 m2
    Tuba
    Tubasid: 1
    Magamistuba
    Magamistubasid: 0
    Vann
    Vannitube: 1
    WC
    Tualetid: 1

    Müüa väga atraktiivse asukohaga, pilkupüüdva sisekujundusega ja unikaalsete võlv lagedega stuudiokorter Kalamaja südames.

    Korter on ideaalne investeeringuks - nii lühi- kui ka pikajaliseks üürimiseks. Investoritest huvilistele saan jagada lühiajalise üüri tootluse kalkulatsioone. Korterile on paigaldatud mugavaks haldamiseks nutilukk. Sobib suurepäraselt ka koduks, kuid juriidiselt on tegu külaliskorteriga (Kalma 5 hoone asub 100% ärimaal) ning seetõttu ei ole võimalik antud korterile saada kodulaenu.

    Mugav tasuta parkimine hoovis.

    PLANEERING
    Korteril on privaatne sissepääs otse hoovist. Korteris on avatud köögiga elutuba/magamistuba, vannituba/tualettruum, esik/tuulekoda.
    Korteri seinad on värvitud, põrandaid katab kalasaba mustriga laminaatparkett. Vannitoa seintele ja põrandale on paigaldatud keraamilised plaadid.

    Korter on läbinud põhjaliku renoveerimise 2021. aastal. Vahetatud on põrandakate, veetorustik ja elektrijuhtmestik, paigaldatud infrapuna energiasäästlik põrandaküte terve korteri ulatuses (sealhulgas esikualal), mida saab (kaug)juhtida äppist. Garderoobisnishis on pesumasin-kuivati.
    Vannitoas on vann, mahukate sahtlitega valamukapp.
    Korterisse on paigaldatud ajatu ja stiilne köögimööbel koos kvaliteetse köögitehnikaga: pliit ja ahi (Gorenje), nõudepesumasin (Bosch), külmik/sügavkülmik Hisense.
    Piltidel olev mööbel ja tehnika on valdavalt uus ja kuulub hinna sisse.

    KOMMUNAALKULUD
    Korteril on mõistlikud kõrvalkulud, arvetega saab tutvuda kohapeal.

    ÜMBRUSKOND
    Ca 2010. aastal renoveerimise läbinud korterelamu on logistiliselt ideaalses asukohas. Jalutuskäigu kaugusel asub Balti jaama turg, vanalinn, Tellisikivi loomelinnak, Kalamaja park, Salme kultuurikeskus, lasteaiad, Gustav Adolfi algklasside maja, Kalamaja Põhikool, Eesti Kunstiakadeemia ja ühistranspordipeatused. Naabruses on mitmed restoranid, kohvikud ja poed. Kalamaja roheline ja inimsõbralik keskkond on palavalt armastatud.

    Huvi korral võtke julgesti ühendust, et kokku leppida sobiv aeg korteriga tutvumiseks.

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Uus viimistlus
    • Omandivorm: Korteriomand

    Lisainfo

    • Internet
    • Avatud köök
    • Uus torustik
    • Kõrged laed
    • Uus elektrijuhtmestik
    • Tsentraalne vesi
    • Sissepääs tänavalt

    Parkimine

    Maja ees
    0 -le autole

    Asukoht kaardil