Korter - Tallinn, Kesklinna linnaosa, Roopa, 2

Küsi rohkem infot

Reti Rand-Sedin
Reti Rand-Sedin




    235 000€ / 68.3 m2
    Tuba
    Tubasid: 2
    Magamistuba
    Magamistubasid: 1
    Vann
    Vannitube: 2
    WC
    Tualetid: 2

    See väga avar ja valgusküllane 2- toaline korter koosneb elutoast, ruumikast esikust, suurest eraldatud köögist (kus on olemas kõik vajalik, piisavalt kappe ja töötasapinda, keraamiline pliit ja -ahi, õhupuhasti, külmik/sügavkülmik), magamistoast, luksuslikust saunaga vannitoast, eraldi Wc-st ning 10,6 m2 rõdust.
    Magamistoas on walk-in garderoob kõige vajaliku mahutamiseks. Magamistoast pääseb ka vannituppa, kuhu on paigutataud nii vann, dušš, tualett kui ka saun. Tualette on korteris kokku kaks. Samuti on eraldi majapidamisruum, kus asub pesumasin.
    Korteri köetav pind on 68,3 m2 ja sellel lisandub 10,6 m2 rõdu. Korter müüakse soovi korral koos fotodel nähtava sisustusega.

    Värsket õhku ja päikest saad nautida päevasele päikesele avatud suurel rõdul, kuhu pääseb nii magamistoast kui ka elutoast. Lisaks sisaldub hinnas ka panipaik maja keldri korrusel (3,3 m2)

    Eraldi tasu eest on võimalus lisaks soetada maa-alune parkimiskoht, hinnaga 18 000€. (1/6 suurune mõtteline osa korteriomandist)

    Korteris on elektriküte, mida saab vastavalt enda vajadustele reguleerida ning hoones on veel 10 aastat fikseeritud hinnaga elektrileping. Kõik kommunaalkulud kokku olid 2022 jaanuaris 300€, juulis 200€.

    4. korruseline korterelamu on omapärase arhitektuuriga, korter paikneb teisel korrusel, majas on olemas ka lift.

    Kassisaba asum on suurepärane koht elamiseks südalinna külje all. Miljööväärtuslikku piirkonda iseloomustab pikk ajalugu, omanäoline arhitektuur, vaikus ja rohelus. Läheduses on Kristiine kaubanduskeskus, vanalinn, Westholmi Gümnaasium, mitmed lasteaiad ja pargid. Lähimad bussipeatused on Tõnismägi, Adamsoni ja Koidu, Lilleküla rongipeatus on jalutuskäigu kaugusel.

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Valmis
    • Omandivorm: Korteriomand
    • Korter asub 2 korrusel 4 korruselises hoones

    Lisainfo

    • Lift
    • Internet
    • Uus torustik
    • Tsentraalne vesi

    Parkimine

    maa alune
    0 -le autole

    Asukoht kaardil