Korter - Tallinn, Kesklinna linnaosa, Kalaranna, 8/3

Küsi rohkem infot

Merit Mets




    1 600€ / 77.2 m2
    Tuba
    Tubasid: 3
    Magamistuba
    Magamistubasid: 2
    Vann
    Vannitube: 1
    WC
    Tualette: 2

    Alates 1.09 2024 anda üürile 3-toaline kvaliteetse mööbliga kodu Kalamaja ühes magusaimas mereäärses arenduses! Korterit ilmestab hea planeering, kappide rohkus ning kvaliteetne kestev mööblivalik.

    Korteri koosseisu kuuluvad avatud elutoaga elegantne köök, 2 magamistuba, vannituba, eraldi WC, praktiline majapidamisruum ja esik. Stiilne sisekujundus on valitud sisekujundaja poolt just selle korteri omapära arvesse võttes. Seda ilmestavad Itaalia nahkdiivan ja elegantsed valgustid. Funktsionaalne köök on vajaliku tehnikaga: nõudepesumasin, külmkapp, praeahi ja induktsioonpliit. Korteris on 2 rõdu, kuhu pääseb elutoast ja suurest magamistoast.

    Asjade hoiustamiseks on esikus sisseehitatud tervet seina hõlmav garderoobikapp ja mõlemas magamistoas on samuti mahukas riidekapp. Majapidamisruumis on kuivatiga pesumasin ning ruumi et mahutada koristamisvahendid. Suures magamistoas on lai kaheinimese voodi mõõtudega 160x200 cm. Teises magamistoas on hetkel kontorilaud, aga see mahutab hästi ka voodi andes Sulle võimaluse seda kasutada oma vajadustele vastavalt.

    Terves korteris on vesi-põrandaküte, mida on võimalik igas toas eraldi reguleerida. Duširuumis on elektripõrandaküte, mida saab juhtida eraldi põrandakütte termostaadiga.
    Majas on Tallinna linna kaugküte ja majal on B energiaklass.
    Korteri õhuvahetus toimub läbi korteripõhise soojustagastusega ventilatsiooniseadme.
    Üürihinnas on parkimiskoht maa-aluses parklas. Jalgratast ja lastekäru saab hoida selleks ette nähtud hoiuruumis hoone esimesel korrusel.

    Üürikorter asub tõeliselt erilise asukohaga majas. Kogu kvartal on jalakäijasõbralik, autod pargivad maa-aluses parklas. Naabruskond on rahulik, paiknedes mere vahetus läheduses. Linnak ise kujuneb avalikuks ruumiks peatselt avatavate kohvikute ja kauplustega. Merepoolses osas on rannapromenaad, laste mänguväljak ja looduslik liivarand koos naturaalse rannikualaga. Vahetusse lähedusse jääv kultuurikilomeeter tagab ideaalsed sportimisvõimalused. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on mitmed suurepärased restoranid ja kohvikud. Lähim toidupood asub ca 5- minutilise jalutukäigu kaugusel (Rimi) ning Balti Jaama Turg ca 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähim trammipeatus asub 700 m kaugusel ja bussipeatus maja juures.

    Lepingu sõlmimisel tuleb arvestada järgmiste kuludega:
    esimese kuu üür 1600€
    deposiit 1600€
    lepingutasu 1600€ + km 22%
    Üürihinnale lisanduvad kommunaalkulud. Võimalik üürida firmale, väljastame korrektsed üüriarved.

    Korterisse ei ole lubatud lemmikloomad.

    Korter on vaba alates 1.09 2024.

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Uus ehitis
    • Omandivorm: Korteriomand
    • Ehitusaasta: 2021
    • Korter asub 3 korrusel 5 korruselises hoones

    Lisainfo

    • Avatud köök

    Parkimine

    Garaažis
    1 -le autole

    Asukoht kaardil