Maja - Harku vald, Harkujärve küla, Käämo tee

Küsi rohkem infot

Reti Rand-Sedin
Reti Rand-Sedin




    550 000€ / 255.6 m2
    Tuba
    Tubasid: 6
    Magamistuba
    Magamistubasid: 5
    Vann
    Vannitube: 3
    WC
    Tualetid: 3

    UUS HIND!
    Müüa kasutusloaga, väga heas seisukorras ja väga hea planeeringuga kaunis ja kõrgekvaliteetne kodu. Kõrghaljastusega imeilus krunt on hästi hooldatud. Lisaks kompaktsusele ja privaatsusele on siin palju rohelust, igihaljaid taimi ja puid, erinevaid lilli, marjaõõsaid, vilapuid ja oma väike nurk ka rohenäpu rõõmuks ehk suvise salatirohelise istutamiseks. Paigaldatud on automaatne kastmissüsteem. Maja juurde kuulub soe garaaz 1-le autole ja katlaruum.

    Maja planeering on arhitekti poolt väga funktsionaalselt läbi mõeldud. See kaunis kodu on märkimisväärselt heas seisukorras, seda on regulaarselt professionaalselt hooldatud ning aasta tagasi on teostatud sanitaarremont. Seinad, laed värskelt värvitud ning paigaldatud uued heledates toonides tapeedid. Lisaks on majas kasutusel tsentraalne tolmuimeja (VACUFLO) süsteem.
    Esimesel korrusel on esik/tuulekoda, garderoob üleriiete jaoks, külaliste WC, Saun koos dushiruumiga, kabinet/külaliste tuba, suur köök kvaliteetse mööbli ja tehnikaga, avar ja valgusküllane marmor kaminaga elutuba. Elutoast avaneb pääs maja südamesse- kaarja kujuga päikeselisele verandale, kus saab nautida hommikukohvi, nautida suvise aia ilu, talvemunasjutulist vaadet või kostitada suuremat hulka külalisi nii suvisel kui talvisel perioodil. Verandalt on otse pääs ka maja taha hoovi ja grilli alale ja avarale terrassile.
    Tubade põrandaid katab naturaalne kalasaba mustriline tammeparkett ning teisele korrusele viib tammepuust trepp. Teisel korrusel on peamagamistuba koos ruumika walk-in garderoobi ja väga avara vannitoaga. (Wc + Vann), 2 suurt magamistuba, aknaga triikimis- ja pesuruum koos tehnikaga (võimalik muuta vajadusel magamistoaks), väga avar trepihall ja lisa vannituba dushi ja Wc-ga, maja ette avanev rõdu.

    Maja kütab ning sooja vee tagab gaasikatel (Vaillant), mida on hooldatud igal aastal regulaarselt. Temperatuuri andurid on eraldi iga toa seinal. Majas on lisaks ökonoomne soojustagastusega ventilatsiooni süsteem (VALLOX 180). Elutoas ja kahes magamistoas on kliimasedamed nii kütte kui jahutuse tarbeks. Elutoa kamin kütab vajadusel elutoa ja teisele korrusele läheb soojamüür. Kõikides ruumides on vesipõrandaküte ja lisa radiaatorid on verandal.
    Majas on signalisatsioonisüsteem, mida on võimalik korruste kaupa valvesse panna. Lisaks on keskusega ühendatud tuletõrje signalisatsiooni süsteem.
    Maja on sisustatud väga kvaliteetse mööbliga ja maja müüakse enamuse fotodel nähtava mööbliga ning kardinatega. Lisaks jääb majja aastate jooksul kogunenud palju vajalikku aia- ja hooldustehnikat koos muruniidukiga.

    Konstruktsoonid ja materjalid:
    Vundamendi liik: madalvundament
    Vahelagede kandva osa materjali liik:monteeritav raudbetoon
    Kande- ja jäigastavate konstruktsioonide materjali liik: tellis; metall; monoliitne raudbetoon; monteeritav raudbetoon; puit; tellis, väikeplokk
    Katuse ja katuselagede kandva osa materjali liik: monteeritav raudbetoon
    Välisseina liik: tellis, väikeplokk
    Katusekatte materjali liik: plekk
    Välisseina välisviimistluse materjali liik: krohv
    Aknad: puit-alumiiniumaknad.

    Harkujärve küla asub Harku järve lääne- ja edelakaldal.Tegemist on vaikse ja eliitse linnaosaga, kus lähim bussipeatus on 2min jalutuskäigu kaugusel, kesklinn jääb 10-15 min autosõidu kaugusel. Lähiümbruses on kauplused, lasteaiad, koolid ja leidub palju sportimisvõimalusi.

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Uus viimistlus
    • Omandivorm: Kinnistu
    • Ehitusaasta: 2010

    Lisainfo

    • Internet
    • Kinnine hoov
    • Eraldi sissepääs
    • Tsentraalne vesi
    • Aiaga ümbritsetud
    • ühistransport
    • Metsa lähedal

    Parkimine

    Garaažis
    3 -le autole

    Asukoht kaardil