Korter - Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Kalaranna, 8/2

Küsi rohkem infot

Kadri Kruus-Magomedov
Kadri Kruus-Magomedov




    1 700€ / 72.5 m2
    Tuba
    Tubasid: 3
    Magamistuba
    Magamistubasid: 1
    Vann
    Vannitube: 1
    WC
    Tualette: 1

    Üürile anda 3-toaline möbleeritud kvaliteetne kodu Kalamaja ühes magusaimas mereäärses arenduses! Korterit ilmestavad avarad vaated, suur rõdu, hea planeering, kappide rohkus ning kvaliteetne kestev mööblivalik.

    Korteri koosseisu kuuluvad avatud elutoaga köök, 2 magamistuba, vannituba, eraldi WC, praktiline majapidamisruum ja esik. Stiilne naturaalne ja minimalistlik Jaapani nootidega sisekujundus on valitud sisekujundaja poolt just selle korteri omapära arvesse võttes. Funktsionaalne köök on vajaliku tehnikaga: nõudepesumasin, külmkapp, praeahi, induktsioonpliit ja mikrolaineahi. Rõdule pääseb elutoast, kust avanevad vaated kvartali kesk platsile ja merele.

    Majapidamisruumis on kuivatiga pesumasin. Esikus on sisseehitatud tervet seina hõlmav garderoobikapp. Mõlemas magamistoas on mahukas riidekapp. Suures magamistoas on lai kaheinimese voodi mõõtudega 160x200 cm. Teine magamistuba on sisustamata, andes Sulle võimaluse seda kasutada oma vajadustele vastavalt. Kuna korterit on võimalik üürida firmale, siis sobib kolmas tuba hästi ka kodukontoriks!

    Terves korteris on vesi-põrandaküte, mida on võimalik igas toas eraldi reguleerida.
    Maja on energiatõhus: korteris on soojustagastusega ventilatsioon ning maja kuulub B-kategooria energiaklassi.

    Üürihinnas on parkimiskoht maa-aluses parklas ja panipaik. Jalgratastele ning lastekärudele on ette nähtud ühine hoiuruum iga hoone esimesel korrusel.

    Üürikorter asub tõeliselt erilise asukohaga majas. Kogu kvartal on jalakäijasõbralik, autod pargivad maa-aluses parklas. Naabruskond on rahulik, paiknedes mere vahetus läheduses. Linnak ise kujuneb avalikuks ruumiks peatselt avatavate kohvikute ja kauplustega. Merepoolses osas on rannapromenaad, laste mänguväljak ja looduslik liivarand koos naturaalse rannikualaga. Vahtusse lähedusse jääv kultuurikilomeeter tagab ideaalsed sportimisvõimalused. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on mitmed suurepärased restoranid ja kohvikud. Lähim toidupood asub ca 5- minutilise jalutukäigu kaugusel (Rimi) ning Balti Jaama Turg ca 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lähim trammipeatus asub 700 m kaugusel ja bussipeatus maja juures.

    Lepingu sõlmimisel tuleb arvestada järgmiste kuludega:
    esimese kuu üür 1700€
    deposiit 1700€
    vahendustasu 1700€ + km 22%.
    Üürihinnale lisanduvad kommunaalkulud.
    Võimalik üürida firmale, väljastame korrektsed üüriarved.

    MyHome on unikaalset terviklahendust pakkuv kinnisvarabüroo. Pakume kinnisvara vahendust, üürikorterite haldusteenust ning müügi-ja üürieelset kodukujundust! Oleme tegutsenud turul enam kui 15 aastat ning garanteerime parimad tulemused!

    Hoone

    • Hoone materjal: Kivimaja
    • Seisund: Uus ehitis
    • Omandivorm: Korteriomand
    • Ehitusaasta: 2021
    • Korter asub 2 korrusel 5 korruselises hoones

    Lisainfo

    • Avatud köök

    Parkimine

    Garaažis
    1 -le autole

    Asukoht kaardil